Luka Gubo

Področje izobraževanja:
Finance in Računovodstvo
Število tečajev:
2

Luka Gubo, kvantitativni analitik in upravljavec sklada FT Quant, ima dolgoletne izkušnje na področju razvoja kvantitativnih modelov in investicijskih strategij. Njegov fokus je implementacija ugotovitev priznanih svetovnih akademikov v prakso, kar pomeni razvoj investicijskih pristopov, ki imajo visokemu tveganju prilagojene donose. Zagovarja popolno transparentnost delovanja in čim bolj sistematično odločanje v investicijskem procesu.
Za slovenske medije je pogosto vir informacij v obliki posvetov ali pisanja prispevkov in kolumn. Njegovi prispevki in komentarji so bili objavljeni v vseh večjih slovenskih medijih (Planet Siol.net, 24ur.com, Delo, Dnevnik, Finance, RTV Slo, Radio Slovenija, Val202, idr.).
Portal Finančni trgi je združenje dolgoletnih in izkušenih trgovalcev s področja različnih finančnih instrumentov, s katerimi se trguje po različnih borzah po svetu. Namen portala je spodbujanje strokovnega razvoja in načina trgovanja ter prenos znanj, informacij in izkušenj med vse ljudi, ki bi želeli dvigniti nivo finančne pismenosti v Sloveniji. So edini v Sloveniji, ki že leta organizirano izvajajo izobraževanja na temo trgovanja na ameriških delniških trgih, izobraževanja o trgovanju z opcijami in izobraževanja o investiranju. Pomagali so že več kot 300 trgovalcem in investitorjem, ki so koristili njihova izobraževanja.

Tečaji, ki jih vodi Luka Gubo

#iguru_soc_icon_wrap_665777b0ebc95 a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_665777b0ebc95 a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_665777b0ebc95 a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_665777b0ebc95 a:hover{ color: #ffffff; }