Irena Grofelnik

Področje izobraževanja:
Prodaja
Število tečajev:
1

Irena Grofelnik je diplomirala na Poslovno-ekonomski fakulteti in leta 2009 končala Executive MBA na Poslovni šoli Cotrugli v Zagrebu. Izkušnje si je nabirala v podjetjih, kot so Atlantic Grupa, Steklarna Hrastnik, Monsadria, kjer je vodila prodajne ekipe za mednarodne trge ali zasedla položaj direktorice.
Zadnjih 7 let kot lastnica podjetja Spiriton d.o.o. trenira prodajne ekipe in organizira delavnice vodenja. Specializirana za prodajo, sodeluje pri projektih preobrazbe podjetij, odpira prodajne poti in razvija napredne poslovne strategije. Irena je še posebej osredotočena na povečanje zavzetosti zaposlenih in donosnosti prodaje. Pomaga tujim podjetjem, ki vstopajo in razvijajo lokalni trg (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina). Kot prodajna trenerka razvija kompetence za prodajne ekipe in usposablja vodje prodaje za razvoj in vodenje skupin.
Je gostujoča profesorica na Visoki poslovni šoli Altius v Zagrebu pri predmetu »Vodenje in razvoj ekip«. Je tudi certificirana trenerka Akademije L.1 in L.2 Points of you® za uporabo naprednih kovčing orodij in facilitacijo. Dve leti sodeluje z blagovno znamko Modra Akademija, kjer kot predavateljica govori, kako v šole vpeljati kovčing.

#iguru_soc_icon_wrap_662020eb294f6 a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_662020eb294f6 a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_662020eb294f6 a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_662020eb294f6 a:hover{ color: #ffffff; }