Splošna vprašanja

Kako kupim tečaj?

Na spletni strani se najprej registriraj in zakupi letno naročnino na Master.si. Z nakupom dobiš dostop do vseh e-tečajev in webinarjev, objavljenih na Master.si.

Kaj potrebujem za predvajanje tečajev?

Za predvajanje tečajev potrebuješ le primerno napravo – računalnik, tablico ali telefon – in povezavo do spleta.

Ali lahko tečaje pregledam tudi prek mobilnega telefona ali tablice?

Tečaje si lahko prek naše aplikacije ogledaš preko računalnika pa tudi preko tabličnega računalnika in pametnih telefonov.

Kako vstopim v tečaj?

V tečaj lahko vstopiš preko svoje učilnice, kjer imaš med zakupljenimi tečaji vse tečaje, ki so ti na voljo. Povezavo do vsakega kupljenega tečaja dobiš tudi v elektronski pošti ob nakupu tečaja.

Kdaj in kje lahko dostopam do tečaja?

Do tečaja lahko dostopaš kjerkoli in kadarkoli. Ko enkrat kupiš tečaj, ti je na voljo za vedno. Ogledaš si ga lahko kolikokrat želiš. Vse kar za ogled potrebuješ, je primerna naprava (računalnik, tablica, telefon) in povezava do spleta.

Varovanje osebnih podatkov

Kako ravnate s podatki svojih obiskovalcev?

Pri Smart Areni spoštujemo tvojo zasebnost, zato s tvojimi podatki ravnamo odgovorno in v skladu z zakonom in striktnimi internimi akti.

Težave pri ogledu tečaja

Zvok/video posnetek/korak se ne predvaja

Včasih se zgodi, da imaš lahko težave z zvokom ali sliko med predvajanjem tečaja. Najpogostejše se to zgodi, ker tečaj gledaš v operacijskem sistemu Windows starejše različice, ki ne podpira predvajanja vsebine Mp4. Predlagamo ti, da si na računalnik namestiš brskalnik Chrome, ki podpira predvajanje videa tudi na starejših Windows operacijskih sistemih.

Težave pri prijavi v Smart Areno

Pozabil sem svoje geslo, kaj pa zdaj?

V kolikor si pozabil svoje geslo, ob vpisu klikni na povezavo pozabljeno geslo. Na elektronsko pošto boš prejel povezavo za ponovno nastavitev gesla. v kolikor imaš težave s ponastavitvijo gesla nam lahko pišeš tudi na naslov info@esmartarena.com.

Ali se moram pred nakupom in uporabo tečajev registrirati?

Da, pred prvim nakupom in dostopom do tečaja, je potrebno ustvariti svoje uporabniško ime in geslo. To lahko narediš s klikom na gumb “registriraj se”, kjer nato le izpolniš obrazec in klikneš na potrditev. Na tvojo elektronsko pošto ti potem pošljemo povezavo do potrditve elektronske pošte in registracija je gotova.

Ponastavitev gesla ni uspešna

Če ponastavitev gesla ni bila uspešna, poskusi postopek ponoviti z drugim geslom. V kolikor ne uspeš rešiti težave, nas kontaktiraj na info@esmartarena.com.

Tečaji

Kako lahko dobim dostop do tečaja?

Dostop do vseh tečajev in webinarjev dobiš ob nakupu letne naročnine.

Ali za ogled tečajev potrebujem kako predznanje?

Predznanja pri večini tečajev ne potrebuješ. Tečaji, ki so namenjeni bolj izkušenim uporabnikom, imajo to omenjeno že v opisu tečaja. Ali je težavnost primerna zate lahko preveriš v opisu posameznega tečaja.

Kako dolgi so tečaji?

Dolžine tečajev so različne. Na voljo imamo tako kratke, 15 minutne tečaje, pa vse do tečajev, ki trajajo 2 uri ali dlje. Večinoma pa so naši tečaji dolgi med 60 in 90 minut.

Plačilo tečajev

Ali je cena ki jo vidim na spletu končna?

Cena, ki jo vidiš v povzetku naročila je končna cena naročnine za prvo leto. Polna cena naročnine je 120€ na leto. 

Kako lahko plačam letno naročnino?

Plačaš lahko preko PayPal, Apple Pay ali pa s kreditno kartico. Naročnina se bo samodejno obnavljala vsako leto, do preklica.

Kako lahko uredim težave s plačilom?

V primeru, da imaš težave s plačilom, preveri podatke kartice in poskusi ponovno. V primeru, da težave ne uspeš rešiti, nas kontaktiraj na naslov info@esmartarena.com.

Smart Arena za podjetja

Kaj je Master.si za podjetja?

Imate podjetje in želite svojim zaposlenim omogočiti dodatna izobraževanja na področjih, ki so zanje relevantna? Master.si za podjetja omogoča podjetjem zakup letne naročnine na vse tečaje in webinarje, objavljene na Master.si, ki poskrbijo za poslovni razvoj njihovih zaposlenih, posledično pa tudi rast samih podjetij.

#iguru_soc_icon_wrap_6673e253e1c3e a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_6673e253e1c3e a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_6673e253e1c3e a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_6673e253e1c3e a:hover{ color: #ffffff; }