Splošna vprašanja

Kako kupim tečaj?

Na spletni strani se najprej registriraj, nato pa si izberi tečaj, ki si ga želiš kupiti. Dodaj ga v košarico, nato pa sledi navodilom za nakup. Po opravljenem nakupu, te bo v e-poštnem nabiralniku pričakala elektronska pošta z dostopom do tečaja, prav tako pa bo ta viden v tvoji učilnici med zaključenimi nakupi.

Kaj potrebujem za predvajanje tečajev?

Za predvajanje tečajev potrebuješ le primerno napravo – računalnik, tablico ali telefon – in povezavo do spleta.

Ali lahko tečaje pregledam tudi prek mobilnega telefona ali tablice?

Tečaje si lahko prek naše aplikacije ogledaš preko računalnika pa tudi preko tabličnega računalnika in pametnih telefonov.

Kako vstopim v tečaj?

V tečaj lahko vstopiš preko svoje učilnice, kjer imaš med zakupljenimi tečaji vse tečaje, ki so ti na voljo. Povezavo do vsakega kupljenega tečaja dobiš tudi v elektronski pošti ob nakupu tečaja.

Kdaj in kje lahko dostopam do tečaja?

Do tečaja lahko dostopaš kjerkoli in kadarkoli. Ko enkrat kupiš tečaj, ti je na voljo za vedno. Ogledaš si ga lahko kolikokrat želiš. Vse kar za ogled potrebuješ, je primerna naprava (računalnik, tablica, telefon) in povezava do spleta.

Varovanje osebnih podatkov

Kako ravnate s podatki svojih obiskovalcev?

Pri Smart Areni spoštujemo tvojo zasebnost, zato s tvojimi podatki ravnamo odgovorno in v skladu z zakonom in striktnimi internimi akti.

Težave pri ogledu tečaja

Zvok/video posnetek/korak se ne predvaja

Včasih se zgodi, da imaš lahko težave z zvokom ali sliko med predvajanjem tečaja. Najpogostejše se to zgodi, ker tečaj gledaš v operacijskem sistemu Windows starejše različice, ki ne podpira predvajanja vsebine Mp4. Predlagamo ti, da si na računalnik namestiš brskalnik Chrome, ki podpira predvajanje videa tudi na starejših Windows operacijskih sistemih.

Težave pri prijavi v Smart Areno

Pozabil sem svoje geslo, kaj pa zdaj?

V kolikor si pozabil svoje geslo, ob vpisu klikni na povezavo pozabljeno geslo. Na elektronsko pošto boš prejel povezavo za ponovno nastavitev gesla. v kolikor imaš težave s ponastavitvijo gesla nam lahko pišeš tudi na naslov info@esmartarena.com.

Ali se moram pred nakupom in uporabo tečajev registrirati?

Da, pred prvim nakupom in dostopom do tečaja, je potrebno ustvariti svoje uporabniško ime in geslo. To lahko narediš s klikom na gumb “registriraj se”, kjer nato le izpolniš obrazec in klikneš na potrditev. Na tvojo elektronsko pošto ti potem pošljemo povezavo do potrditve elektronske pošte in registracija je gotova.

Ponastavitev gesla ni uspešna

Če ponastavitev gesla ni bila uspešna, poskusi postopek ponoviti z drugim geslom. V kolikor ne uspeš rešiti težave, nas kontaktiraj na info@esmartarena.com.

Tečaji

Kako lahko dobim dostop do tečaja?

Dostop do tečaja dobiš ob nakupu. V elektronski pošti, ki potrjuje tvoj nakup najdeš tudi povezavo do tečaja, prav tako lahko tečaj najdeš v svoji učilnici v zavihku “zaključeni nakupi”.

Ali lahko zakupim več tečajev hkrati?

Seveda, zakupiš lahko toliko tečajev, kot si želiš. Dostopa do znanja ne omejujemo.

Ali za ogled tečajev potrebujem kako predznanje?

Predznanja pri večini tečajev ne potrebuješ. Tečaji, ki so namenjeni bolj izkušenim uporabnikom, imajo to omenjeno že v opisu tečaja. Ali je težavnost primerna zate lahko preveriš v opisu posameznega tečaja.

Ali lahko pregledam del vsebine tečaja preden se odločim za nakup?

Preden se odločiš za nakup si lahko ogledaš predoglede tečajev, ki te zanimajo in se na podlagi tega odločiš, če je tečaj pravi zate.

Kako dolgi so tečaji?

Dolžine tečajev so različne. Na voljo imamo tako kratke, 15 minutne tečaje, pa vse do tečajev, ki trajajo 2 uri ali dlje. Večinoma pa so naši tečaji dolgi med 60 in 90 minut.

Ali ob zaključku tečaja pridobim potrdilo o opravljenem tečaju?

Ob zaključku vsakega našega tečaja dobiš tudi uraden Smart Arena certifikat, ki služi kot potrdilo o tem, da si tečaj opravil/a. Ko zaključiš tečaj se bo na vstopni strani tečaja pojavila povezava, prek katere lahko certifikat v PDF obliki preneseš na svojo napravo in ga po želji tudi natisneš.

Kje si prenesem potrdilo o opravljenem tečaju?

Na vstopni strani tečaja se bo po zaključenem tečaju pojavila povezava za prenos potrdila o opravljenem tečaju, ki si ga lahko v PDF obliki preneseš na napravo in po želji tudi natisneš.

Plačilo tečajev

Ali je cena ki jo vidim na spletu končna?

Cena, ki jo vidiš v povzetku naročila je končna cena. Cene na posameznih tečajih so končne, morebitne akcije so upoštevane že na cenah na tečaju.

Kako lahko plačam tečaj?

Plačaš lahko preko PayPal, Apple Pay ali pa s kreditno kartico.

Kako lahko uredim težave s plačilom?

V primeru, da imaš težave s plačilom, preveri podatke kartice in poskusi ponovno. V primeru, da težave ne uspeš rešiti, nas kontaktiraj na naslov info@esmartarena.com.

Smart Arena za podjetja

Kaj je Smart Arena za podjetja?

Imate podjetje in želite svojim zaposlenim omogočiti dodatna izobraževanja na področjih, ki so zanje relevantna? Smart Arena za podjetja omogoča podjetjem zakup tečajev, ki poskrbijo za poslovni razvoj njihovih zaposlenih, posledično pa tudi rast samih podjetij.

#iguru_soc_icon_wrap_63d2acd53beb4 a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_63d2acd53beb4 a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_63d2acd53beb4 a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_63d2acd53beb4 a:hover{ color: #ffffff; }