Vsi tečaji na enem mestu

Z naročnino na Master.si si odpirate vrata do več kot 300 e- tečajev in novih webinarjev v slovenščini. Vaši novi inštruktorji so strokovnjaki na svojih področjih in lahko na vas prenesejo svoje dragocene izkušnje. Vse to lahko ZDAJ* kupite za posebno akcijsko ceno. Da bo vaša osebna rast neomejena pa smo poskrbeli z dostopom kjerkoli in kadarkoli! 

*Ponudba velja le za omejen čas.

Spletni tečaji

Vrhunski predavatelji

Neomejen dostop

80.000+ učencev

Pridružite se 80.000+ drugim učencem

Play Video

Naročite se:

€119,80 €59,90

Master tečaji so presegli moja pričakovanja s super informativnimi videji!

Aljaž

K.

Tečaji podjetništva so mojo podjetniško pot preusmerili v pravo smer. Hvala vam!!

Jaka

R.

Redno dodajanje videjev in vsebin je super zadeva, saj mi nikoli ne zmanjka stvari za gledati. 

Luka

H.

Akcijska cena velja še:

  • 00H
  • 00MIN
  • 00S

Pretekli ekskluzivni webinarji

Zakaj izbrati Master.si

Master ponuja spletne tečaje s priznanimi inštruktorji, ki pokrivajo različne teme, od dizajna, financ, kariernega razvoja, zdravja, podjetništva, pa vse do računalništva. Naša poglobljena učna izkušnja vključuje video vsebine in interaktivne naloge, s čimer našim uporabnikom zagotavljamo vrhunsko izobraževanje.

Rast na osebnem, poslovnem in marsikaterem drugem področju

Učenje preko spleta vam omogoča, da do novih znanj dostopate kjerkoli in kadarkoli, v svojem tempu. Nove osebne in poslovne vrhunce lahko dosežete že z petimi minutami vložka na dan!

Spoznaj učitelje

Nace Pušnik

Nace Pušnik je univerzitetni diplomirani inženir grafične tehnologije (UL NTF). Doktorski študij je zaključil s področja informacijske in grafične tehnologije.

Janez Hudovernik

Janez Hudovernik, univ. dipl. ing., ACC, ima 19 let izkušenj v prodaji, marketingu in vodenju. Svojo kariero je začel v podjetjih IBM Slovenija d.o.o., in LIP Bled d.d. kot prodajalec in vodja marketinga.

Seznam 50+ predavateljev na katerem lahko preverite njihove izkušnje, izobrazbo in kompetence.

Učenje, ki ga enostavno vzljubiš

Odkleni neomejene možnosti učenja z našimi spletnimi tečaji v slovenskem jeziku! V današnjem hitrem svetu sta udobje in prilagodljivost zelo pomembna. Naši spletni tečaji ponujajo prav to, saj ti omogočajo, da se učiš v svojem tempu, kadarkoli in kjerkoli. So tudi najbolj zelena in cenovno učinkovita rešitev za izobraževanje, saj ob naših tečajih ne potrebuješ nobenih učbenikov ali dodatnih gradiv, prav tako pa smo dostopni iz udobja tvojega kavča. Z raznoliko paleto tem lahko razširiš svoje znanje, izboljšaš svoje veščine ali se celo podaš na novo poklicno pot. Poleg tega so naše tečaje oblikovali strokovnjaki iz industrije, kar zagotavlja, da boš prejel visokokakovostne in posodobljene informacije, ki preizkušeno delujejo v praksi. Investiraj vase danes in izkoristi prednosti vseživljenjskega učenja z našimi spletnimi tečaji. Tvoja prihodnost se začne tukaj!

Mnenja naših uporabnikov

Master tečaji so presegli moja pričakovanja s super informativnimi videji! 

Aljaž

K.

Tečaji podjetništva so mojo podjetniško pot preusmerili v pravo smer. Hvala vam!!

Jaka

R.

Redno dodajanje videjev in vsebin je super zadeva, saj mi nikoli ne zmanjka stvari za gledati. 

Luka

H.

Pogosta vprašanja

Ponudba za skupine, ekipe ali podjetja je na voljo TUKAJ.

Za predvajanje tečajev potrebuješ le primerno napravo – računalnik, tablico ali telefon – in povezavo do spleta.

Dolžine tečajev so različne. Na voljo imamo tako kratke, 15 minutne tečaje, pa vse do tečajev, ki trajajo 2 uri ali dlje. Večinoma pa so naši tečaji dolgi med 60 in 90 minut.

Na vstopni strani tečaja se bo po zaključenem tečaju pojavila povezava za prenos potrdila o opravljenem tečaju, ki si ga lahko v PDF obliki preneseš na napravo in po želji tudi natisneš.

Plačaš lahko preko PayPal, Apple Pay ali pa s kreditno kartico.

Pri podjetju Smart Naris spoštujemo tvojo zasebnost, zato s tvojimi podatki ravnamo odgovorno in v skladu z zakonom in striktnimi internimi akti.

#iguru_soc_icon_wrap_6673f6cda57b7 a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_6673f6cda57b7 a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_6673f6cda57b7 a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_6673f6cda57b7 a:hover{ color: #ffffff; }