Tina Gorenc

Področje izobraževanja:
Poslovne veščine
Število tečajev:
1

Tina Gorenc je partner in poslovni trener v podjetju Hansen Beck. Ima 16 let izkušenj iz področij vodenja ljudi, prodaje in trženja ter 5 let izkušenj kot voditeljica treningov in coach.
Profesionalno pot je začela kot vodja marketinga v podjetju Navision Slovenija leta 2000. Leta 2003 se je pridružila Microsoftu in sprva delala kot vodja prodaje za mala podjetja. Med drugim je skrbela za razvoj partnerske mreže več kot 300 IT podjetij v Sloveniji. Pri vzpostavljanju partnerske prodajne mreže je sodelovala v razvijanju njihovih prodajnih kompetenc, novih poslovnih prodajnih modelov in regionalnih kapacitet za doseganje prodajnih planov. Od leta 2009 je bila v vlogi direktorice za marketing in komunikacije odgovorna za načrtovanje in implementacijo marketinških strategij za doseganje poslovnih ciljev v 24 državah CEE. Kot vodja ljudi in timov je razvijala veščine vodenja in motiviranja svojih zaposlenih in sodelavcev. V zadnjih letih v korporaciji, je delovala znotraj lokalnih in regionalnih management timov ter sodelovala pri ustvarjanju strategij za srednje in dolgoročni razvoj. Leta 2015 se je pridružila mednarodnemu izobraževalnemu podjetju Gustav Käser Training International in delovala predvsem na mednarodnih projektih. V letu 2019 je skupaj z nekdanjimi sodelavci iz Gustav Käser soustanovila mednarodno izobraževalno podjetje Hansen Beck.

Tečaji, ki jih vodi Tina Gorenc

#iguru_soc_icon_wrap_65dc87ea6b29e a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_65dc87ea6b29e a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_65dc87ea6b29e a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_65dc87ea6b29e a:hover{ color: #ffffff; }