Tadeja Krajnc

Področje izobraževanja:
Poslovne veščine
Število tečajev:
2

Tadeja Krajnc je trenerka komunikacijskih veščin in osebne rasti ter svetovalka za izboljšanje poslovne klime v podjetjih. Je tudi certificiran NLP Mojster Praktik in licencirana ON LINE mentorica.
V sklopu podjetja LOPIS skrbi za inovativne izobraževalne programe, izvaja izobraževanja in delavnice s področja NLP-ja, komunikacijskih veščin, delavnice za starše in pedagoške delavce, delavnice osebne rasti in tudi svetovanja oz. individualne osebnostne coachinge v podjetjih za osebno ter poslovno rast. Kot trenerka in poslovna svetovalka sodeluje z uspešnimi slovenskimi podjetji, kot so Amstaf Gmbh, Cetis d.d., Dom Lenart, Generali, Grawe, Noah d.o.o., MRA, Štajerska gospodarska zbornica Slovenije, LISCA, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije, ZZZS in mnogi drugi.
Na njenih praktično-izkustvenih delavnicah lahko udeleženci začutijo, da deluje iz prakse in da jo delo z ljudmi navdihuje. Vsako napredovanje posameznika jo navduši in ji da nov zagon.

#iguru_soc_icon_wrap_65c9e0204adbb a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_65c9e0204adbb a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_65c9e0204adbb a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_65c9e0204adbb a:hover{ color: #ffffff; }