Sneža Vidovič

Področje izobraževanja:
Življenski slog
Število tečajev:
1

Sneža Vidovič je pionirka na področju joge v Sloveniji. Njeni tečaji joge in meditacije neprekinjeno potekajo že 21 let. Po osnovni izobrazbi je univ. dipl. socialna delavka, edukantka Integralne telesne psihoterapije, NLP Master, Praktikantka somatike Body Mind Centering® ter dolgoletna izvajalka stres menedžment programov v podjetjih. Na svoji poslovni poti uspešno vodi Joga studio Sadhana, šolo za izobraževanje učiteljev joge ter prvi slovenski spletni joga portal ejoga.si.
V zadnjih desetih letih je v mnoga slovenska in tuja podjetja prinesla “znanje za ravnanje”, kjer gre za preplet joge, somatike, psihologije in osebne rasti. S svojim znanjem in pristopom dviguje pozitivno klimo in kulturo v timih, ozavešča tako vodje kot zaposlene o pomenu zdravja na delovnem mestu ter skozi izobraževalne vsebine vnaša novo paradigmo v poslovno okolje, ki temelji na povečanju psihofizični odpornosti na stres. Pri svojem delu je znana po kompleksnem in celostnem pristopu do zdravja in dobrega počutja, ki ga zna odlično prilagoditi potrebam naročnikov. Vsebino zna približati tako proizvodnemu delavcu kakor generalnemu direktorju podjetja, predvsem pa ima pronicljiv um in intuicijo, da hitro razbere telesno govorico, ki običajno že nakazuje psihofizično problematiko na katero se je potrebno osredotočiti. Sodelovanje s Snežo je sproščeno, a hkrati učinkovito. Z njo boste spoznali mnoge kotičke sebe, ki še čakajo, da jih odkrijete. Njen moto je: “Najboljša investicija je investicija vase! Poskrbi zase že danes, da bo jutrišnji dan lahkoten.”

Tečaji, ki jih vodi Sneža Vidovič

#iguru_soc_icon_wrap_6647339e74623 a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_6647339e74623 a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_6647339e74623 a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_6647339e74623 a:hover{ color: #ffffff; }