Sabina Đuvelek

Področje izobraževanja:
Poslovne veščine
Število tečajev:
1

Dr. Sabina Đuvelek je organizacijska psihologinja in svetovalka, ki se strokovno ukvarja s coachingom in razvojem ter implementacijo programov, ki spodbujajo produktivnost in učinkovitost zaposlenih v organizaciji, proaktivnost zaposlenih ter sprejemanje odgovornosti.
Je strokovnjakinja na področju upravljanja s časom in veščin samoregulacije, ki pomembno vplivajo na učinkovitost posameznika. Izvedla je več kot 1000 delavnic in več kot 10 000 ur investirala v coaching - eno najučinkovitejših metod doseganja ciljev in razvoja ljudi.
Osredotoča se na strateški razvoj posameznikov in organizacij, s poudarkom na aktivaciji in notranjih virov podjetja (npr. razvoj sistema internega coachinga, razvoj mreže internih trenerjev). Je tudi profesorica na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani (oddelek psihologije) in soustanoviteljica EMCC Slovenia (European Mentoring & Coaching Councl).

#iguru_soc_icon_wrap_65e0d66b07e0a a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_65e0d66b07e0a a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_65e0d66b07e0a a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_65e0d66b07e0a a:hover{ color: #ffffff; }