Mojca Balanč

Področje izobraževanja:
Poslovna analitika in stragtegija
Število tečajev:
1

Mojca Balanč je mentorica, trenerka in svetovalka razvoja mehkih veščin ter upravljanja poslovnih in osebnih odnosov. Za njo so bogate, 20-letne izkušnje na področjih vodenja, marketinga in prodaje, danes pa izvaja delavnice in treninge, ki se jih udeležujejo direktorji, managerji, vodje, ki jim pomaga uspešno voditi sebe in odnose z zaposlenimi.
Vodjam prodaje in prodajalcem podaja prodajne tehnike, ki jih nadgrajuje z znanjem in veščinami odličnega razumevanja, prilagajanja in aktivnega vodenja prodajnega odnosa s strankami. Staršem, zakoncem in posameznikom svetuje in uči, kako se boljše razumeti in sporazumevati za bolj ljubeče, strpne in sočutne medsebojne odnose.

Je certificirana trenerka za Persolog® osebnostne profile (DISC) in čustvene inteligence po dr. Danielu Golemanu- Grajenje čustvene inteligence in Vodenje s čustveno inteligenco. Prav tako je Mednarodno certificirana SQ21® Coach pri Deep Change Inc.

Opravila je številna domača in tuja usposabljanja, ter izobraževanja s področja vodenja, marketinga in prodaje.

Tečaji, ki jih vodi Mojca Balanč

#iguru_soc_icon_wrap_65c0955db861f a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_65c0955db861f a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_65c0955db861f a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_65c0955db861f a:hover{ color: #ffffff; }