Marko Kužner

Področje izobraževanja:
Poslovna programska orodja
Število tečajev:
1

Marko Kužner, lastnik podjetja LearnIT, Marko Kužner s.p., ima več kot 15-letne izkušnje z izvajanjem računalniških tečajev za uporabo programskega paketa Microsoft Office. Tečaje izvaja tako na osnovni ravni kakor tudi na najzahtevnejšem ekspertnem nivoju. Sodeloval je s podjetji iz različnih gospodarskih panog. Poslovni partnerji ga opisujejo kot nadpovprečno zanesljivega in vestnega. Dobro se zna prilagoditi željam uporabnikov in jih uskladiti z zahtevami naročnikov, hkrati pa je izjemen poznavalec strokovnega področja. Izvajal je tečaje za zaposlene, študente na fakultetah (gradbena, medicinska), izkušnje pa ima tudi s poučevanjem brezposelnih. Predaval je tečaje, ki jih sofinancira Evropska unija preko evropskega socialnega sklada za ranljive ciljne skupine in manj izobražene. Raznolikost zahtev in potreb odraslih in mladine, ki jih je poučeval, mu je omogočila potrebno širino, na podlagi katere skrbno izbere način podajanja vsebin in didaktični pristop, kar vodi do odličnih rezultatov.
Svoje strokovno znanje je v letu 2017 nadgradil s pridobitvijo certifikatov Microsoft Office Specialist Expert za programa Excel 2016 in Word 2016.
Svoj prosti čas posveča različnim aktivnostim, v prvi vrsti je to šport: nogomet, kolesarjenje in hribolazenje. Velik del njegovega življenja pa zaznamuje tudi dobrodelnost, saj je dolgoletni član mednarodne Lions organizacije, natančneje Leo kluba Celjski vitezi. Za piko na i, pa osnovnošolce in srednješolce poučuje matematiko ter včasih tudi fiziko ali kemijo.

#iguru_soc_icon_wrap_6605665b24b92 a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_6605665b24b92 a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_6605665b24b92 a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_6605665b24b92 a:hover{ color: #ffffff; }