Eva Kovač

Področje izobraževanja:
Poslovne veščine
Število tečajev:
1

Eva Kovač, univ. dipl. psih., je performance psihologinja, ki deluje na področju razvoja talentov, organizacijske psihologije in na področju psihologije športa. Trenutno deluje kot podpredsednica 24alife in vodi strokovnjake in programe vseh izpostav po svetu.
Odgovorna je za vpeljevanje programov dobrega počutja in upravljanja s talenti v podjetja pripravlja in izvaja strategijo dobrega počutja na delovnem mestu ter strategije obvladovanja psihosocialnih faktorjev tveganja. Tesno sodeluje tako z vodstvom podjetja, kadrovsko službo kot tudi z zaposlenimi. Izvaja različne delavnice za zaposlene ne temo upravljanja stresa, učinkovite komunikacije in druge psihološko obarvane tematike.
Ima bogate izkušnje z delom v podjetjih in korporacijah v mednarodnem okolju. Sodeluje s podjetji kot so Tata Group, Mayo Clinic, Sanpower, NIS Gazprom, Dubai Silicon Oasis, Lek, Telekom, Apollo Hospitals, Rakuten, ADNOC in drugi. Prav tako sodeluje tudi z različnimi slovenskimi in evropskimi športniki v procesu psihične priprave na tekmovanja. Bila je tudi zaposlena na Fakulteti za šport, kjer je sodelovala na projektu Biopsihosocialni faktorji rehabilitacije športnika po poškodbi. Je recenzentka znanstvene revije Journal of Human Kinetics in predavateljica za psihologijo športa pri Olimpijskem komiteju Slovenije.
Ima tudi zaključeno izobrazbo iz vedenjsko kognitivne psihoterapije pri Društvu za kognitivno vedenjsko psihoterapijo Slovenije in hipnoterapijo pri Društvu za medicinsko hipnozo Slovenije.

Tečaji, ki jih vodi Eva Kovač

#iguru_soc_icon_wrap_6666a4680ad1f a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_6666a4680ad1f a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_6666a4680ad1f a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_6666a4680ad1f a:hover{ color: #ffffff; }