Danijela Brečko

Področje izobraževanja:
Življenski slog
Število tečajev:
4

Dr. Danijela Brečko je od leta 2015 izvršna direktorica pri Sofosu, Inštitutu za upravljanje znanja in razvoj talentov. Doktorirala je na Filozofski fakulteti v Ljubljani, kjer si je predhodno pridobila znanstveni magisterij na področju osebnega razvoja odraslih. Poslovna znanja si je pridobila v sklopu dodatnih izobraževanj kot je 7 tedenski program General Management Program, ki ga je zaključila na IECD Bled. Vodstvene veščine je razvijala in gradila v vlogi direktorice Planeta GV, ki ga je vodila 15 let. Danes je docentka za management na MLC – Fakulteti za management in pravo ter docentka za področje razvoja kadrov na oddelku za Pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete v Ljubljani.
Ima več kot 25 let izkušenj s predavanji in treningi in več kot 15 let izkušenj z moderiranjem skupinskih procesov komunikacije. Usposablja na področju vodenja, kadrovskega managementa, managementa dogodkov, izobraževalnega managementa in osebnega razvoja. Svoje predavateljsko in trenersko delo povezuje z lastnimi raziskavami in je registrirana za opravljanje raziskovalne dejavnosti. Je avtorica 7 strokovnih knjig (Kako se odrasli spreminjamo, Načrtovanje kariere kot dialog med organizacijo in posameznikom, Razvijanje osebnega socialnega kapitala, 40 sodobnih učnih metod…), avtorica učbenika Izobraževanje in management in avtorica preko 250 strokovnih člankov. Aktivno je so-ustvarjala Standarde kadrovske stroke v sklopu svojega delovanja v Slovenski kadrovski zvezi. Od leta 2016 vodi nacionalni projekt Organizacijska energija.

#iguru_soc_icon_wrap_6667f30c15f1b a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_6667f30c15f1b a:hover{ background: transparent; border-color: #3a06ea; }#iguru_soc_icon_wrap_6667f30c15f1b a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_6667f30c15f1b a:hover{ color: #ffffff; }